Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat modeentreprenören och influencern Caroline Blomst över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

HAR EN KARRIÄR INOM MODE ALLTID VARIT DET SJÄLVKLARA VALET FÖR DIG?

Nej, faktiskt inte, jag pluggade något annat men gled in på mode av intresse - och där har jag stannat. Är glad att jag får jobba med något som jag tycker är så roligt och att jag som egenföretagare kan bestämma mycket över min tid. Det är guld värt.

VAD ÄR ÅTERHÄMTNING FÖR DIG?

Att bara få vila, göra ingenting men också och att få tid över och komma i fas med måsten, saker man behöver göra tex jobb, städning och sådant.

Caroline och Florence Wool Coat

DU HAR 10 MINUTER ÖVER EN MORGON, VAD GÖR DU?

Dricker en extra kopp kaffe och slösurfar på datorn. Njuter av stunden.

VILKET PLAGG FÅR DIG ATT KÄNNA DIG BEKVÄM, OAVSETT SITUATION?

På vintern en snygg jacka eller kappa och annars svarta plagg över lag, då känner jag mig på topp!

Carolines favoritplagg på vintern

VILKA 4 GYLLENE REGLER LEVER DU EFTER?

Jag försöker mitt bästa att fånga dagen och leva i stunden, bemöta andra så som jag själv vill bli bemött, att vara nöjd med det jag har och att försöka hjälpa andra som har det tufft på något vis, stort eller smått.

Följ Carolines instagram här och streetstylemärke här !