Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat den kreativa kommunikatören och entreprenören Louise Lundberg över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning. 

Har en karriär som digital kommunikatör alltid varit det självklara valet för dig?

Snarare en kreativ karriär, sen föll det ganska naturligt att det blev inom den digitala världen. Jag har varit tech-intresserad sedan jag var liten och alltid haft lätt att förstå det. Även om jag har haft andra jobb utanför den kreativa världen har jag alltid kört lite frilans-gig vid sidan av - har liksom aldrig kunnat stänga den dörren. Idag är jag så glad att det är min vardag!

Vad är återhämtning för dig?

Teckna på min iPad eller soliga promenader med en musikal musik i öronen. 

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Sminkar mig, sätter på mig ett par fina örhängen och tar ett extra sprut parfym. Speciellt nu när jag är mammaledig! Det är ytligt men får mig verkligen att känna mig put together haha.

Vilket plagg får dig att känna dig bekväm oavsett situation?

Skulle kunna säga ”vad som helst i marinblå” men är nog något med en crew- eller mockneck! Älskar hur det framhäver mitt ansikte.


Louise i Cheryl Knit

Vilka 4 gyllene regler lever du efter?

- Pausa och gör allt lite långsammare - och då menar jag allt; bädda långsammare, duscha långsammare, byta blöja långsammare. Har verkligen blivit en bra påminnelse för att komma ner i varv.
- Vad hade 85-åriga jag sagt? Alla stora beslut jag vågat ta har varit på grund av den här frågan.
- Var nyfiken: det är okej om jag inte kan något - jag kan lära mig! Jag menar, hela min karriär är självlärd. 
- Tvätta alltid bort sminket innan du går och lägger dig!
- Nu när jag har barn: vill jag lära Mira det här beteendet?