Hej Jenny, hur mår du just nu?

Just nu är jag tacksam att jag är frisk igen efter seg förkylning. Är glad och tacksam över familj, team och kunder, och hoppfull över att världen kanske är på väg att bli lite ljusare igen efter ett riktigt mörkt år på så många sätt.

Hur har det senaste året varit i modebranschen?

Oj, Utmanande! Men spännande samtidigt att försöka se till att vi följer med vår kund och ser till hennes behov. Jag startade ju Marville Road för att tillgodose behovet av sköna stilrena kläder för powerkvinnor på jobbet, och just nu jobbar ju de flesta hemifrån, så vi har fått anpassa kollektionen efter detta nya behov och att kunna göra det lättare för våra kunder att handla online. Men som sagt, det är nyttigt och nu kul att se att hårt arbete börjar få fint resultat!

Jenny bär den stickade koftan Hermine, du hittar den HÄR

Vilka tre tankar loopar i ditt huvud just nu?

Vad vill våra kunder ha nästa höst, när får jag träffa mina föräldrar igen och hur ska jag hjälpa min son bygga sin självkänsla. 

Hur hämtar du energi i dessa tider?

Träning - just nu mycket padeltennis, podcasts med intressanta personer, meditation och läsning.

Satinblus och jeans är en dressad men bekväm look redo för oväntade videosamtal..! Jenny bär blusen Liz som du hittar HÄR 

Vad är återhämtning för dig?

Att inte behöva passa tider utan få ta en dag som den kommer. En god espresso fem min i solen oavsett årstid. Frisk luft. Och att hinna tänka klart en tanke utan att bli avbruten el behöva skynda vidare till nästa.

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Det beror på mitt behov/min sinnesstämning: Är jag uppe i varv läser jag tidningen eller mediterar/yogar. Behöver jag energi och hinner vi bägge så tar jag väldigt gärna en snabb promenad med min man.

Vad längtar du efter just nu?

En härlig stor middag med familj och vänner med intressanta samtalsämnen och god mat och dans! En härlig resa med mina barn och min man. Att kunna röra mig fritt utan att vara rädd för att bli sjuk. 


Vilka fem gyllene regler lever du efter?

Jag försöker numera göra en sak i taget istället för att multitaska som jag alltid gjort tidigare, att hela tiden vara nyfiken och röra mig framåt,  att ha en positiv grundinställning till livet, att det är de små sakerna som är de stora, och den ständiga påminnelsen om att mina barn inte gör som jag säger utan de gör som jag gör.